Vestlandet

Dame søker Dame

For å svare på en annonse, trykk på "Send svar" knappen nederst på denne siden.

---

Kvinne søker kvinne.

Kvinne 64 søker kjæreste

Søker kjæreste på 50 til 66 år. Røyker aldri. Nyter aldri alkohol.

Hei. Jeg er en snill dame på 63 år, som håper at det er en sjanse for at jeg kanskje kan treffe drømmedama her inne. Selvfølgelig en ønskedrøm... Men man vet aldri. :-) Jeg er veldig glad i dyr, og da hunder. Akkurat nå har jeg 2 små. Jeg bor i Sola kommune, og kanskje du bor ikke så langt unna. Hadde jo vært kjekt. Hundene og jeg er mye ute i naturen, og liker godt å gå på fjellnuter, som vi har holdt på med siden i fjor sommer. Jeg er førtidspensjonert, og trives med det, og trives med livet. Men savner en kvinne ved min side. Har vært singel lenge, lenge, men det kan jeg jo fortelle mer om hvis du er her inne. Jeg liker femi kvinner. Jeg sluttet å røyke for 11 år siden, og smaker ikke alkohol. Men ikke dermed sagt at jeg er fanatiker. Ha det bra sålenge. Jeg håper jo at du bor kanskje ikke så langt vekke? Stavanger og omegn. Og hvis du dame fremdeles er i skapet, og vil holde dette skjult, så gjerne for meg. Da blir det slik.

Annonse nummer 8480. Lagt inn 5/3-2017. Send svar

---

Søker venninne i Bergen 20-28

Jente 23 søker venninne

Søker venninne på 20 til 28 år. Røyker aldri. Nyter ofte alkohol.

Hei. Jeg er en livlig, smilende og positiv jente fra Bergen. Jeg er 23 år og søker en venninne i samme alder. Du har interesse for mote, shopping, film og musikk. Du trives både på café og vinbar. Sier ikke nei til en tur i fjellet. Håper å høre fra deg!

Annonse nummer 8381. Lagt inn 29/9-2015. Send svar

---

dame søker venninne

Kvinne 33 søker venninne

Søker venninne på 28 til 35 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Hei søker en venninne her i Stavanger. Er gravide og har termin i februar. Det er et pluss om du har barn også. Liker å gå på tur, snakke,lytte finne på noe å gjøre... Ta kontakt :)

Annonse nummer 8333. Lagt inn 5/5-2015. Send svar

---

søker vennine

Dame 57 søker venninne

Søker venninne på 40 til 65 år. Røyker aldri. Nyter aldri alkohol.

søker vennine å prate, gå ut , kino, gå tur, shopping, cafe, dans, ect med. Jeg liker å ha det gøy, ønsker å finne ei vennine å gjøre ting med i fritiden . Jeg er skilt og har en datter og et barnebarn . håper på positivt svar =)

Annonse nummer 8213. Lagt inn 16/12-2013. Send svar

---

Ønsker venniner i Stavanger

Kvinne 40 søker venninne

Søker venninne på 30 til 45 år.

Hei, Er det noen damer her i Stavanger som kunne tenker seg å ha en ny vennine? Jeg er nettopp flyttet tilbake til Stavanger og savner noen venniner her som jeg kunne gå ut med i helgene eller bare snakke sammen med hjemme over en kopp kaffe. Jeg er gift og har 3 barn (12, 11 og 6 år). Jeg er en rolig og litt sjenert dame som elsker å danse :-). Ta kontakt, jeg gleder meg til å bli kjent med deg!!

Annonse nummer 8127. Lagt inn 3/4-2012. Send svar

---

Søker voksen kvinne.

Kvinne 52 søker kjæreste

Søker kjæreste på 45 til 55 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Søker en kvinne på min alder. Går mye på tur med hunden min. Elsker å sitte på balkongen i solskinn. Våren er den beste tiden for meg.

Annonse nummer 8047. Lagt inn 27/5-2011. Send svar

---

Dame søker dame

Dame 28

Røyker av og til. Nyter sjelden alkohol.

Jeg er en dame på 28 år som søker en dame å utforske med. Jeg er bifil, men har funnet ut at dame er tingen for meg. Jeg jobber i helsevesenet og er veldig opptatt av at mennesker rundt meg skal ha det bra!! Jeg håper jeg kan møte min drømmedame her inne, det hadde vært et flott 2011 for meg:)

Annonse nummer 8019. Lagt inn 14/2-2011. Send svar

---

Jente som søker veninne eller kjæreste

Jente 18 søker kjæreste

Søker kjæreste på 18 til 21 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

E en jente fra bergen som jobber som sveiser, er feminin i utseende, men kan ofte oppfattes litt som en guttejente på noen punkter:P Er blond, 170 høy og veier 50kg med blåe øyne. Har visst at eg e bifil lenge, men har lite erfaring med jenter, noe jeg vil endre på. Søker en jente som vil være veninne men som også vil kose:) Liker jenter som er feminine og slanke:) Ta kontakt for å se om kjemien er der;)

Bilde

Annonse nummer 7891. Lagt inn 25/4-2010. Send svar

---

Søker etter deg

Jente 27 søker kjæreste

Søker kjæreste på 25 til 40 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

søker etter en jente som er åpen for det meste. håper at du er der ute et sted.Din alder bestemme du selv men bør helst bo i Bergen. sender du et svar med bilde så får du et svar av meg. jeg er 1.70 høy og vei 65 kg, 27 år, langt hår

Annonse nummer 7874. Lagt inn 10/2-2010. Send svar

---

dame 43 år søker grei venninne

Dame 43 søker venninne

Søker venninne på 40 til 50 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei.jeg er en dame fra bergen, som bor på osterøy en liten øy utenfor åsane.jeg søker etter en grei og trofast venninne.mine interesser er:turgåing,ut på byen,se filmer,ut å spis på byen,sydenturer,hjemmekos.

Annonse nummer 7861. Lagt inn 12/12-2009. Send svar

---

Dame midt i livet ønsker flere

Kvinne 53 søker venninne

Søker venninne på 48 til 60 år. Røyker aldri. Nyter aldri alkohol.

Hei, jeg er en dame midt i livet som ønsker meg flere venner/venninner. Noen flere å prate med, gjøre ting sammen med. Være aktiv sammen med feks ski både turgåing og slalom/telemark. Padling og turgåing. Gå på kino, cafe. Jeg her en aktiv livsstil som betyr at jeg er mye ute i grunnen hele året. Jeg leser endel. Pusser opp som de fleste av oss. Egentlig ønsker jeg meg venninner i noenlunde lik livssituasjon som meg. Ingen barn og minimalt med familie. Positivt livssyn.

Annonse nummer 7799. Lagt inn 23/4-2009. Send svar

---

Bi jente søker likesinne.

Kvinne 40 søker venninne

Søker venninne på 38 til 46 år. Røyker sjelden. Nyter av og til alkohol.

Hei jeg er en jente som har lyst å utforske min bi side. Jeg er 40 år,160 høy og feminin, ønsker at du også er feminin resten bestemmer du selv. Kommer fra Stavanger. Håper på positive svar. klem fra Anne.

Annonse nummer 7767. Lagt inn 27/1-2009. Send svar

---

Søker venninne/ kjæreste

Jente 38 søker kjæreste

Søker kjæreste på 30 til 50 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Jeg er ei lesbisk jente på 38 år,fra Sandnes, som på denne måten ønsker å komme i kontakt med ei jente for vennskap og kanskje noe mer. Har vært singel en noen år og kjenner ingen i lesbemiljøet, så det hadde vært fint å få ei lesbisk venninne. Håper du tar kontakt.

Annonse nummer 7602. Lagt inn 24/11-2007. Send svar

---

Jente ønker hemmelig jente!

Jente 36 søker venninne

Søker venninne på 28 til 38 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

Hei!Er 36 år. Er nettopp kommet ut av skapet.(bifil)Bor i Rogalamd.Ønsker å ha et vennskap der en kan være fortolig og intim. At begge parter kan være trygge og åpne med hverandre ang.kjønnssykdommer. Jeg har ingen slike sykdommer,men ønsker at begge tester seg sammen.Ønsker også et godt vennskap/kjæreste hvis/om tiden skulle vise det.Er ca.160 og veier ca. 55kg.Har blå/grønne øyne.Har egentlig mørkebrunt hår, men har nå blondt hår.Jeg liker å reise, musikk,røyker, men skal kutte ut den vanen. Går av og til ut på byen. Om du ikke bor alt for langt borte kommer jeg gjerne dit.Hilsen Håpefull!

Annonse nummer 7598. Lagt inn 14/11-2007. Send svar

---

Jente 24 søker jente fra 20-37år

Jente 24 søker venninne

Søker venninne på 20 til 37 år. Røyker sjelden. Nyter sjelden alkohol.

Heisann! Jeg er en bifil jente i Bergen som søker en venninne til å kose med. Jeg jobber som miljøterapaut i psykriatrien, trener og er en meget sosial person. Er 170cm og tynn. Har brunt hår og brune øyner. Liker å se film, lese, gå turer og reise. Håper å høre fra deg snart

Annonse nummer 7596. Lagt inn 6/11-2007. Send svar

---

Søker venninne

Jente 20 søker venninne

Søker venninne på 16 til 25 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Hei eg er ei jente på 20 år som gjerne vil ha kontakt med ei jente som er snill og grei ,go humor. mine ingtersser er matt laging,synging,festing,musikk,film,internett,gå tur,dyr,osv Eg vil gjerne at vi skal ha litt felles interesser. korleis eg ser ut Eg er 1,67 h mørktblont halv lankt hår grøn blå øyner eg er stor av meg. Eg vil bli kejnt med ei jente som blir gald i meg for den eg er. Får håpe noen vil bli kejnt med meg. kos og klem kristine

Annonse nummer 7530. Lagt inn 25/4-2007. Send svar

---

jente søker jente

Jente 22

Søker ikkeoppgitt på 20 til 26 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei! Jeg er en jente som studerer i Bergen. Hadde derfor vært fint om du også gjorde det.: ) Har enda ikke våget meg helt ut av skapet som bifil, men er på vei.. Ønsker å komme i kontakt med andre jenter som også er bifil. Litt om meg; er en snill og oppegående jente som kanskje kan virke litt beskjeden ved første inntrykk. Av utseende så er jeg 177 høg, 65kg, blå øyne og mellomblondt hår. Søker noen som jeg først og fremst kan ha det gøy sammen med, og snakke om alt med- og kanksje kan det bli noe mer..? Har aldri tidligere vert sammen med en jente, men er open for muligheten.. Er ikke av de som går ut på byen hver helg (liker godt en rolig kveld hjemme), men tar gjerne en tur ut av ot til.:)Håper på mange svar.:) Klem fra Silje

Annonse nummer 6924. Lagt inn 6/6-2004. Send svar

---

jente/dame søkes

Dame 30 søker kjæreste

Søker kjæreste på 20 til 35 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

Hei tenkte jeg skulle prøve å legge inn en annonse for å se om jeg har hellet med meg. søker altså en jente/dame som kan bli en god veninne av meg, kanskje en kjæreste hvis kjemien passer, lengter å ha en i armkroken min. jeg er 1.68 høy, kraftig, brunt halvlangt hår, og veldig ærlig og snill. ser på det å kunne stole på et menneske er viktig i et forhold. mine interesser er jenter, data, musikk (techno)og øve på gammeldans. spiller selv. hvis du finner dette av interesse så ikke nøl med å skrive til meg hege

Annonse nummer 6801. Lagt inn 11/1-2004. Send svar

---

Heisann!

Jente 25 søker venninne

Søker venninne på 25 til 30 år. Røyker ofte. Nyter sjelden alkohol.

Jeg søker da altså etter nye venner! Jeg har samboer, så jeg er ikke på jakt etter type/elsker you name it! Du kan godt være mann og svare, det er bare hyggelig, men jeg liker og være ærlig, så jeg er ikke ute etter noen på si!:o) Hvem du er og hva du gjør spiller mindre rolle, bare du er det jeg kaller ett dugendes menneske! Håper på å høre fra deg da!:o)

Annonse nummer 6753. Lagt inn 24/11-2003. Send svar

---

søker venninne kansje kjæreste

Jente 21 søker venninne

Søker venninne på 20 til 25 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Hei alle sammen Er en jente på 21 som gjerne vil komme i kontakt med en jente som jeg kan dele tanker å finne på ting sammen med.Kansje det er deg. Jeg er fra bergen å ser helst at du også er det. Skrive en mail da vel. Jeg venter på svar jeg =)

Annonse nummer 6691. Lagt inn 10/10-2003. Send svar

---

kjærligheten finnes du?

Jente 24 søker venninne

Søker venninne på 23 til 30 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jente på 24 leter etter ei snill og god jente.. Av int. har jeg trening,lese ei god bok,se film,kafebesøk,reise m m. Ingen hindring om du har barn da jeg er veldig glad i barn. Søker ei snill og ærlig jente som er ferdig med tidligere forhold og vil være min helt spesielle vennine.. Håper å høre fra deg!! -klem-

Annonse nummer 6380. Lagt inn 28/4-2003. Send svar

---

Jente søker koselig jente.

Jente 39 søker venninne

Søker venninne på 30 til 45 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei. Jeg er ei jente på nesten 40. Jeg er i første omgang ute etter ei venninne, men om kjemien stemmer for noe mer er det bare fint. Jeg er ei koselig jente som liker veldig godt å bli kjent med nye venner. Er ca 160cm. Normalt bygd. Har en del å holde på med for tiden, men ønsker og å bruke litt tid på å å bli kjent med nye kjekke folk. Er nettopp flyttet til Bergen og tenker å bli der en stund. Skriv noen ord davel. Hilsen Litago.

Annonse nummer 6259. Lagt inn 5/3-2003. Send svar

---

Jente 24 søker venninne

Søker venninne på 18 til 30 år. Røyker ofte. Nyter ofte alkohol.

tror jeg er bifil og vil komme i SERIØS kontakt med likesinnede jenter. Jeg er 170 55 kg og normalt jentete utseende. Søker deg jente med ikke for maskulint utseende.

Annonse nummer 6122. Lagt inn 10/1-2003. Send svar

---

jente søker jentekjæreste

Jente 29 søker kjæreste

Søker kjæreste på 25 til 40 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

Jeg er en jente på 29 år som søker en jentekjæreste. jeg er lys, har blå øine og er litt fyldig. jeg er snill, ærlig trofast og pålitelig. mine interesser er musikk,gå på kafe og ta en tur på byen. håper du har lyst til å svare snart

Annonse nummer 6043. Lagt inn 11/12-2002. Send svar

---

SAVNER EN GOD VENNINNE

Jente 27 søker venn

Søker venn på 24 til 33 år. Røyker sjelden. Nyter av og til alkohol.

Jeg er ei alenemor,som søker ei god vennine som jeg kan prate med om alt mulig,finne på ting sammen med.så vist du også savner ei god vennine ta kontakt så vi kan bli bedre kjent.Jeg er snill,åpen,real,ærlig,trofast,selvstendig,pålitlig.liker hyttetur,kino,musikk,dyr,se på tv,hjemmekos,båtturer,dyr,reise. Det enest kravene jeg stiller til deg er at du er:snill,real,pålitlig ,barnekjær.Håper du svarer! Dette er seriøst ment.

Annonse nummer 3582. Lagt inn 22/4-2001. Email: snill@kosekroken.zzn.com

---

jente søker jente

Dame 30

bifil jente på 30 søker frodig jente for kosestunder. du bør bo i Bergensområdet. onskr uforpliktende treff i første omgang..men hvem vet om det kan utvikle seg til noe mer... håper å høre fra deg snart.

Annonse nummer 3099. Lagt inn 19/12-2000.

---

Høstkos!

Kvinne 37 søker venninne

Søker venninne på 25 til 35 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Hei på deg! Jeg er en bifil kvinne fra Bergen som ønsker kontakt med deg. Ønsker å møte en annen kvinne for kosekvelder fram over høsten. Du må bo Bergen. Hilsen meg

Annonse nummer 2402. Lagt inn 2/8-2000.

---

Hei der ute!

Jente 22 søker venninne

Søker venninne på 20 til 25 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Jeg er en jente fra Bergen som er 22 år. Jeg søker etter en bifil/lesbisk jente/kvinne for vennskap og så kanskje noe mer. Jeg er snill og grei, men har noen sprelske lopper i blodet som av og til viser seg. Av utseende så er jeg ca 170 cm. høy og jeg veier ca. 70 kg. Håper du vil svare meg. Det kan kanskje vise seg å være verdt bryet!

Annonse nummer 1824. Lagt inn 20/4-2000. Email: stinesl147@hotmail.com

---

Kontakt!

Jente 22 søker kjæreste

Søker kjæreste på 20 til 27 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jeg håper å komme i kontakt med en annen lesbisk/bifil jente fra Bergen eller deromkring for vennskap og deretter kanskje noe mer. Jeg er en blid (som oftest) og hyggelig jente. Jeg jobber og går på skolen. I fritiden er jeg med vennene mine, svømmer og er i bunn og grunn en helt normal jente! Håper at noen vil ta seg tid til å svare meg:-)

Annonse nummer 1810. Lagt inn 19/4-2000.

---

Fant du ingen som passet for deg?
Prøv å legg inn din egen annonse. Er jo tross alt gratis.
"Den som intet våger, intet vinner."

TilbakeSend svarLegg inn

Copyright (c) 1998 - 2013 Spørsmål / kommentarer ?