Østlandet

Mann søker Mann

For å svare på en annonse, trykk på "Send svar" knappen nederst på denne siden.

---

Søker voksen mann

Mann 70 søker venn

Søker venn på 65 til 80 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Søker en godt voksen mann for vennskap og samvær er pensjonert innen transportbransjen. Bor i egen leilighet i en mindre by ved sjøen. Er aktiv og selvgående men håper å finne en som syns det er spennene med litt nærkontakt på det seriøse plan.

Annonse nummer 8559. Lagt inn 14/12-2019. Send svar

---

mann 30år søker mann

Mann 30 søker kjæreste

Søker kjæreste på 30 til 45 år. Røyker ofte.

Hei jeg er mann bor gjøvik på 30 som søker en manne kjæreste! han skal Være trofast, ærlig å snìll, å like Sissel Kyrkjebø musikk! Håper å høre fra &271;eg &9829; klem fra meg amund

Annonse nummer 8377. Lagt inn 29/9-2015. Send svar

---

Mann søker Mann

Mann 31 søker venn

Søker venn på 25 til 70 år. Røyker sjelden. Nyter av og til alkohol.

Heisann :) Je er en mann som søker gutter/menn rundt min alder og gjerne eldre. For vennskap, prat,treff, sosiale ting. For nysgjerrighet og utforskelse innenfor det homofile. Je føler meg ofte aleine og det hadde vært hyggelig å bli kjent m seriøse venner mm. Je bor i Hedmark Fylke. Fint hvis du/dere bor i nærheten. Bli kjent, treffes over en kaffe? Je er seriøs, blid, normal, snill. Er 188 høy, 80kg, slank, mørkt hår.Du/dere kan være slanke el store. Er det indre som teller vøtt :) Spør om mere v kontakt. Er første gangen je prøver dette. Håper at noen tar kontakt :) Klemmer

Bilde

Annonse nummer 8201. Lagt inn 9/5-2013. Send svar

---

Søker en nær, og god venn.

Gutt 35 søker venn

Søker venn på 20 til 38 år. Røyker av og til. Nyter sjelden alkohol.

Hei:-) Jeg er en gutt på 35år som søker en god å nær venn helst i Gjøvik området. Jeg har kjæreste, men har liten omgangskrets. Så mitt ønske er å treffe den rette gutte vennen! Har mange interesser som fisketurer, båt og bilturer (bobil) Utover det så trives jeg med data, mekking og gode samtaler. Setter stor pris på fisketurer på fjellet med bobil. Fritid har jeg mye av, så dagene kan bli lange da min kjæreste jobber mye (vi bor ikke sammen) Jeg er en stille og rolig person, som ikke er en bygutt fester og drikker ikke, men kan nyte alkohol. Ta kontakt og fortell litt om deg selv, så kanskje du blir min gode venn :-)

Annonse nummer 8181. Lagt inn 26/11-2012. Send svar

---

mann i Oslo søker kammerat

Mann 50 søker venn

Søker venn på 45 til 60 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei Mann, gift og bosatt i Oslo ønsker meg en kammerat å maile med, treffe og prate med. Du må helst være gift, da jeg ikke er ute etter noe forhold, bare en kamerat. Er alsidig og omgjengelig men føler meg ganske ensom, aknskje du også føler deg ensom og ønsker deg selskap. ta kontakt de vell og se hvordan det utvikler seg.

Annonse nummer 7909. Lagt inn 2/5-2010. Send svar

---

Søker en framtidig venn og kjæreste

Mann 47 søker kjæreste

Søker kjæreste på 35 til 60 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jeg er en mann som jobber i skoleverket. Søker en trygg mann som venn og mulig kjæreste. Jeg bor i Akershus, men har et yrke som gjør meg flyttbar. Jeg liker hjemmekos og er huslig av meg. Liker å reise. Har vært mange ganger i India. Er ellers opptatt av litteratur og andre kulturer. Har mange venner av begge kjønn, men søker den ene som jeg kan føle trygghet sammen med.

Annonse nummer 7844. Lagt inn 4/10-2009. Send svar

---

Ønsker å treffe en person som er seg sjøl,

Mann 54 søker venn

Søker venn på 35 til 54 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jeg søker etter en person som tør å være seg sjøl, og ikke redd for å vise att en står for det en er.Jeg er en mann/gutt som føler seg yngre enn det året som står på papiret er.Er heller ikke av den maskuline typen, men heller ikke femi,er rett å slett meg sjøl.Håper å høre fra en eller noen som vill prøve å bli kjent med meg.Vi snakkes.

Annonse nummer 7826. Lagt inn 20/8-2009. Send svar

---

Mann søker Mann

Mann 44 søker venn

Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei. Jeg er en ensom mann på 44 år som søker etter en snill, god og ærlig mann på 35 til 50 år. Ønsker meg så en å dele noe med som bla annet masse kos, hjemmehygge, turer mm hvis kjemien stemmer. Har det meste jeg trenger i livet men savner en helt spesiell venn. Jeg bor alene på østlandet så det hadde vært hyggelig å få besøk av en god venn. Hvis det er noen der ute som savner det samme som meg hadde det vært koselig å få et svar. Venter spent. Kansje vi kan få sommeren sammen.

Annonse nummer 7518. Lagt inn 27/3-2007. Send svar

---

Ensom gutt

Gutt 30 søker kjæreste

Søker kjæreste på 20 til 50 år. Røyker ofte. Nyter aldri alkohol.

Hei Jeg er en ung gutt på 29 år, som med dette prøver og komme i kontakt med gutter/menn fra 20 til 50 år. Jeg søker ikke sex treff. Jeg er en blid å koselig gutt som syntes det er kjedelig å gjøre alt aleine, så en kjæreste hadde vært koselig å ha. Håper du skriver til meg!! kos

Annonse nummer 7351. Lagt inn 13/2-2006. Send svar

---

Mann 45 søker eldre mann

Mann 45 søker venn

Søker venn på 57 til 80 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Mann, 45 , bi, søker eldre mann for kosetreff. Er 181 cm, tykk bamsetype. Ingen krav til deg annet at du er frisk, seriøs og ønsker treff. Oslo/Østlandet.

Annonse nummer 7278. Lagt inn 25/9-2005. Send svar

---

Bi mann søker mann

Mann 54 søker venn

Søker venn på 35 til 80 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Hei på deg. Håper du leser dette og at du er en seriøs mann. Selv bor jeg like utenfor Tønsberg og jeg søker en mann for kosetreff. Jeg er 183/87...sosial og ungdommelig. Mer om får du om du svarer..som jeg håper du gjør. Det vil være bra om du liker å ha litt initiativ..liker å ha god tid og ha det godt. Om du er 35 eller 80 betyr ingenting..bare vi kan være komfortable med hverandre. Jeg bor alene, så det å møtes skulle ikke være så vanskelig.

Annonse nummer 7102. Lagt inn 29/11-2004. Send svar

---

Du og jeg ?

Gutt 42 søker venn

Søker venn på 35 til 55 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Hei jeg er en gutt som søker en venn som jeg kan stole på og leve ut mine fatasier sammen med. Du er en gutt/mann som liker å stelle med de nære ting (meg), og du liker å sitte i armkroken og bare nyte din venns nærhet. Selv har jeg liten erfaring da jeg ikke er helt ute skapet ennå, men ønsker meg så veldirg en god venn. PS. Er til tider plaget av inkontinens så på mange måter blir det i ordets rette forstand når jeg ønsker meg noen som er villig til å stelle for meg. Til gjengjeld kan jeg love deg et rikt vennskap som vi begge vil sette pris på

Annonse nummer 7015. Lagt inn 20/9-2004. Send svar

---

Gutt søker Gutt

Gutt 19 søker venn

Søker venn på 18 til 22 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hey..jeg er en gutt som er lei av ting som har med jenter å gjøre...så nå vil jeg prøve noe nytt...er du en pen og søt gutt mellom 19-22 år og du kunne tenke deg å dele noen fantasier...vennskap og ikke minst åpenhet med meg..så må du for all del ta kontakt..!jeg er veldig instilt på å kanskje treffe noen her..men det betyr ikke at jeg homofil...det er vidt forskjellige ting. er det noe du lurer på så skriv meg en mail... jeg er italiensk..og ser mørk ut..jeg er veldig fornøyd med utseendet mitt..! hvis du kan gi meg bilde av deg selv hadde det vært perfekt...takk

Bilde

Annonse nummer 6955. Lagt inn 7/7-2004. Send svar

---

Søkende

Mann 54 søker venn

Søker venn på 40 til 70 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Jeg er en 54 år gammel mann...bosatt i Vestfold..bi. På denne måten håper jeg å finne en voksen, likesinnet mann for kosestunder. Som meg må du være seriøs, sosial og diskret. Er ingen erfaren mann på dette området og du trenger heller ikke være det. Jeg bor alene..så om vi skulle velge å treffe hverandre, så vil sikkert det gå utmerket. Da håper jeg du svarer meg..og så får vi se videre.

Annonse nummer 6913. Lagt inn 4/6-2004. Send svar

---

Seriøs mann søker mann

Mann 54 søker venn

Søker venn på 45 til 70 år. Nyter av og til alkohol.

Hei. Jeg er en mann på 54..og bor i nærheten av Tønsberg. Finnes det en kosete mann der ute et sted, så hadde det vært utrolig deilig. Jeg er seriøs, ærlig og er 183/87. har barn, så alt må være under diskresjon. Kanskje vi kan møtes en kveld til felles glede og hygge. Setter stor pris på nærhet og ærlighet. Bli befølt og kjenne spenningen sakte stiger. Kjenne varme hender som stryker og søker. Jeg bor for det meste alene..så et møte skulle ikke være så vanskelig å få til..dersom du er interessert. Og det håper jeg du er. Jeg er nok mest hetero, men dragningen til andre menn er også stor. Håper at jeg finner deg der ute...og at du svarer. Så får vi se hva som skjer videre.

Annonse nummer 6788. Lagt inn 4/1-2004. Send svar

---

Bimann Vestfold søker ærlig mann

Mann 53 søker venn

Søker venn på 40 til 80 år.

Hallo. Jeg har tenkt og jeg velger å prøve denne måten. Ja, du er en mann..som meg. Vet ikke hvor gammel du er, men jeg er i alle fall 53 år. Du kan være så gammel du vil egentlig..kanskje 40…kanskje 60..eller kanskje over 70. Det jeg ønsker er å oppleve deilig kos mellom to menn. Jeg tror nok du helst bør være den ”pågående” eller ”initiativtakeren” her. Min erfaring med denne typen kos er nemlig minimal. Jeg bor på Nøtterøy og det hadde jo vært veldig fint da…om du ikke bodde altfor langt unna..selv om jeg er mobil. Jeg har forresten eget hus og bor her alene. Så et møte mellom oss to skulle ikke by på store problemer. Selvfølgelig har jeg en del fantasier rundt dette med mann-til-mann kos, men det kan vi jo heller snakke mer om når du tar kontakt. Ja, for det gjør du vel..???

Annonse nummer 6674. Lagt inn 2/10-2003. Send svar

---

Hallo i luken!!

Mann 35 søker venn

Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jeg søker med dette en mann som kan tenke seg å møte en annen mann for gjensidig glede og kos.Jeg er bosatt i vestfold og blir regnet for å være en hyggelig kar.Hvis kjemien stemmer er jeg "åpen" for det meste.Du kan gjerne være eldre enn meg, men alle kan svare.Utseende og vekt er ikke så viktig så lenge humør og renslighet er til stede. Ikke nøl, men svar da vel.Vi sees.

Annonse nummer 6607. Lagt inn 22/8-2003. Send svar

---

Seriøs mann søker likesinnet mann

Mann 53 søker venn

Søker venn på 40 til 80 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei. Ja..jeg prøver dette. Føler jeg i alle fall må gjøre et forsøk. Jeg er nå rukket å bli 53 år..er 183 cm høy og veier vel ca 87 kilo. Mørkt hår og brune øyne. Føler meg ung og er vel verken kraftig eller tynn. Bostedet mitt kan du også få. Jeg bor like utenfor Tønsberg og det hadde jo vært veldig fint om du ikke bodde så langt vekk, Så var det mitt ønske..eller mine ønsker da. Du bør nok være over 40 år..og du kan godt være 80 for min skyld. Foretrekker vel forresten at du er noen år. Det å kunne være sammen med deg..få love å kle sakte av meg i samme rom som deg. Eller at du kler av meg. Ta oss god tid..helt til jeg er naken…uten klær i det hele tatt. Se at du liker det du ser…og kanskje du sier det også. Og få føle de varme hendene dine kjærtegne og beføle den nakne huden…det lyder så fantastisk deilig. Dette er mine drømmer om vårt første møte…så får vi se hvordan det går videre. Har du lyst til dette? Eller blir det for dumt? Vel..det er ditt utspill nå…jeg vil så gjerne være med på dette. Det hadde vært så fantastisk nydelig.

Annonse nummer 6482. Lagt inn 11/6-2003. Send svar

---

Søker en voksen mann

Mann 40 søker venn

Søker venn på 50 til 70 år. Røyker aldri. Nyter aldri alkohol.

Hei, søker en voksen mann for brevveksling. Jeg bor i telemark .Trenger du hjelp til data og digitale bilder så er jeg den rette.Jeg har og medisinsk utdanning. Håper på svar.

Annonse nummer 6272. Lagt inn 17/3-2003. Send svar

---

Er du som meg?

Mann 23 søker venn

Søker venn på 22 til 24 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Er det noen som har lyst til å være med på treningsturer eller trene i helsestudio. Fint om du er litt kjent med trening, og kansje vil lære bort. Jeg bor i Oslo og trenger noe å trene med. Jeg er 183 cm og veier 70 kg. jeg liker å reise, og er glad i skog og fjell. Jeg er en livs glad gutt som lever livet nå mens jeg kan (før kone og barn kommer). Håper du er en som meg, og kansje finner på noe mellom de fire vegger som bare holdes mellom oss. Håper du er seriøs, og at sikkerhet går først.

Annonse nummer 6103. Lagt inn 7/1-2003. Send svar

---

søker ne venn

Gutt 23 søker venn

Søker venn på 27 til 45 år. Røyker ofte. Nyter sjelden alkohol.

HEI!!! Jeg ønsker meg en venn kanskje noe mer. Du må gjerne være mellom 27-45 år, seriøs og fra Oslo. Jeg er 23år 180cm 90kg, er fra østeuropa i Norge ca. 4år. HILSEN PIOTR

Annonse nummer 6040. Lagt inn 11/12-2002. Send svar

---

Bimann søker likesinnet

Mann 52 søker venn

Søker venn på 40 til 80 år. Nyter av og til alkohol.

Hei. Jeg er bosatt like ved Tønsberg, er 52 år, bor alene. Din alder er jeg ikke sikker på…den kan være 20 og den kan være 80. Jeg må si at jeg ikke har mye erfaring med andre menn, men jeg har drømmer og fantasier. I første omgang vil jeg gjerne bare få vise meg frem for deg. Kle sakte av meg… plagg for plagg…til jeg er helt naken. Stå/ligge foran deg og kose med meg selv. Håper vi begge kan ha glede av en slik seanse..så får vi se hvordan det går videre. Kanskje du også har lyst å beføle meg mens jeg gjør dette. Det avhenger selvfølgelig av kjemi og lyster. Jeg er 182/85, brune øyne, ikke skjegg og ikke mye hår på kroppen. Kunne du tenke deg dette? Jeg håper det. Du kan stole 100% på meg; jeg er seriøs og dette blir mellom oss to. Kan du ikke gi meg et svar da…så kan vi begynne med å skrive litt til hverandre.

Annonse nummer 5044. Lagt inn 14/2-2002. Send svar

---

Gutter søkes

Gutt 22

Jeg er en gutt på 22 år, som skal studere i Oslo til høsten! Hadde derfor ønsket å komme i kontakt med gutter som er klar for litt action!

Annonse nummer 4254. Lagt inn 20/8-2001. Send svar

---

heisann !

Gutt 21 søker venn

Søker venn på 30 til 50 år.

hei . jeg er en passiv gutt på 21. det jeg søker er en eldre kamerat. bilde er lik svar!

Annonse nummer 3039. Lagt inn 16/12-2000. Email: b1@steine.net

---

Tur og Kosekamerat søkes

Gutt 21 søker kjæreste

Søker kjæreste på 16 til 22 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Den jeg søker er en gutt som tar på seg joggedressen enten du skal på tur,eller når du skal kose deg forann TV-skjermen.(Jeg får litt fnatt av moteløver.)Har ikke erfaring med gutter fra før,men håper på å kansje kunne treffe deg en dag.Jeg er slank,og håper du er det samme.Bor i Oslo,og det er fint om du ikke bor så langt unna. Så hvis noe av dette høres ut som deg,så kan du jo sende noen ord.

Annonse nummer 2956. Lagt inn 28/11-2000. Email: gladhiri@hotmail.com

---

Unge gutter se her!

Gutt 19

Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jeg søker deg, gutt mellom ca.18-20 år. Du bør være av godt utseende og slank - og 100% diskre. Jeg er en 19 år gammel gutt, 178cm/70kg har blondt hår og blå øyne, er slank og ser godt ut. Jeg er bi og vil gjerne ha kontakt med andre unge gutter som også lever "skjult"... Hvis du sender med et bilde er det et pluss, og 110% diskresjon selvfølgelig loves og holdes. Bor du på Østlandet er det enklere å møtes, men ikke bli skremt fra å skrive av den grunn. Send et seriøst svar på en seriøs annonse!

Annonse nummer 2951. Lagt inn 28/11-2000. Email: yoru_123@yahoo.com

---

robert søker.....

Gutt 30 søker venn

Søker venn på 20 til 30 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

hei alle femi/ transe gutter. jeg er 30 år, 80 kg. 180 høy, mørkt kort hår, lyse blå øyne, får høre jeg ser kjekk ut. jeg søker etter en femi eller transe gutt. håper du skriver noen ord, så kan vi bli litt bedre kjent. vi snakkes. SMASK.

Annonse nummer 2783. Lagt inn 18/10-2000. Email: mafisto66@hotmail.com

---

Telemarking søker reisefølge

Mann 25 søker venn

Søker venn på 22 til 32 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Hei! Er du interessert i å reise,men ikke aleine. Slå følge da vel,med en real og grei kar fra telemark. Jobber og trives her jeg bor,men synes det er gøy å reise. Både til sydligere og varmere strøk,men også storbyer. Andre interesser er trening,gå på cafe,kino,være sammen med venner,musikk, interilr/design med mer. Kravene jeg setter er at du liker å reise,like å slappe av,treffe nye mennesker og åpen og ærlig. Hører jeg fra deg??

Annonse nummer 1582. Lagt inn 20/3-2000. Email: Stian.Sletaker@hit.no

---

Søker ung gutt

Gutt 25 søker venn

Søker venn på 15 til 18 år.

Jeg er en hyggelig gutt som ser yngre ut enn jeg er og søker en ung gutt å bli kjent med. Jeg er 179, veier 70 kg, er slank, pen og snill. Jeg har god jobb i Oslo og liker film, data (spill) og musikk. Jeg er ikke ute etter sex, men heller en å bli kjent med. Seriøst.

Annonse nummer 954. Lagt inn 15/11-1999. Email: kim_amo@yahoo.com

---

Ensomm og Forlatt

Gutt 20 søker kjæreste

Søker kjæreste på 20 til 30 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

Jeg er en gutt på 20 er 186 høy veier 70kg snill og ærlig har kommet ut av skapet. jeg søker en gutt mann som er: ærlig snill og som jeg finner noe til felles med. legg inn et svar og jeg svarer

Annonse nummer 791. Lagt inn 29/9-1999. Email: susaa@online.no

---

Gutt søker gutt

Gutt 25 søker venn

Søker venn på 16 til 25 år. Røyker aldri. Nyter aldri alkohol.

Jeg er en hyggelig gutt som søker en annen like hyggelig gutt. Jeg er helt vanlig - det vil si; 179cm høy, 73 kg, kort mørkeblondt hår og blå øyne. Jeg har fast jobb og er ellers helt grei og hyggelig - mener jeg selv i alle fall. Håper du kan ta kontakt for en nærmere prat.

Annonse nummer 681. Lagt inn 26/8-1999. Email: kim_amo@yahoo.com

---

Fant du ingen som passet for deg?
Prøv å legg inn din egen annonse. Er jo tross alt gratis.
"Den som intet våger, intet vinner."

TilbakeSend svarLegg inn

Copyright (c) 1998 - 2013 Spørsmål / kommentarer ?