Oslo

Dame søker Dame

For å svare på en annonse, trykk på "Send svar" knappen nederst på denne siden.

---

VENNINNE 40 +/- SØKES I OSLO

Dame 45 søker venninne

Søker venninne på 35 til 55 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jeg er en alenemor i Oslo 40 + som ikke så lett treffer nye mennesker. Jeg er bi men utgangspunktet er å få flere venninner rett og slett. Om du er hetro er de helt greit for meg, lesbisk er også greit. Jeg vil beskrive meg som en åpen sjel på en måte men er ikke god på overfladisk small talk en hel kveld. Er nok litt personlig anlagt. Tenker alternativt ja. Jeg er utdannet innen helse, jobber og er fornøyd med meg selv og livet :-)

Annonse nummer 8364. Lagt inn 5/7-2015. Send svar

---

Venninner søkes

Jente 17 søker venninne

Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Hei hei jenter!!!! Jeg er en jente på 17 år, liker å gå ut å ha det morro. Elsker å feste, se på kino, shoppe, gå turer, reise og mye mer. Syntes det er på tide å utvide vennekretsen, helst gode nære venner som jeg kan fortelle alt til, men overfladiske venner som jeg kan gå ut med og feste er også velkommen! Er veldig glad i å reise, liker å se nye kulturer og natur, men sier ikke nei til en bytur med masse festing, men jeg drikker egentlig ikke. Ingen stor fan av alkohol altså. Jeg er litt opptatt av hva som foregår i moteverden (ikke slavisk) og elsker å shoppe. Ok, nå høres jeg ut som en skikkelig overfladisk jente, ERROR, ikke sant. Jeg liker også å gå turer i skogen og nyte den friske luften og andre lignende aktiviteter.

Annonse nummer 7777. Lagt inn 23/2-2009. Send svar

---

Du og jeg

Kvinne 28 søker kjæreste

Søker kjæreste på 25 til 40 år. Røyker ofte. Nyter sjelden alkohol.

Jeg er 28 år,har to barn på 8 og 5 år,er ikke helt ute av skapet enda. Søker en snill og god kvinne som vet å sette pris på de små ting i livet og som er glad i barn. Jeg er en veldig kose jente. Litt om meg: 1,60 høy,65 kg,blondt hår og blå øyne,veldig feminin.Bor i Oslo og ønsker at du også gjør det.

Annonse nummer 7387. Lagt inn 26/8-2006. Send svar

---

Hei jenter

Hei!Jeg er en jente på 25år som lenge har bodd i utlandet og har mistet kontakt med gamle kjente, og er på vei hjemover, og søker derfor nye venninner i Oslo-området! Ta kontakt!

Annonse nummer 6618. Lagt inn 28/8-2003. Send svar

---

Eksotisk Asian Dame

Dame 42 søker kjæreste

Søker kjæreste på 25 til 70 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Gift dame på 42 år fra Asia ønsker kontakt med Norsk  Indisk Pakistaner damer i alderen 25-70 år.Jeg er litten,brun øyne,lys brun hud,mørk kort hår og 80c.Etter flere års samliv ønsker å prøve jentekos,men han ser på kanskje delta.Vi er et seriøst ,greit par som du kan stole på.Forholdet skal bygge på vennskap tillit for og gjensidig respekt for hverandre.Håper du bor nærheten av oslo og kanskje har treffe sted.KUN SERIØSE.

Annonse nummer 5431. Lagt inn 3/6-2002. Send svar

---

dame søker hushjelp

Kvinne 44 søker venninne

Søker venninne på 25 til 55 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jeg er en dame på 44 år med 3 barn, mann og stort hus i OsloV. Jeg trenger en jente 25 til 55 år som hushjelp f.eks fast en dag/kveld pr. uke. Arbeidet vil være rengjøring, støvsuging, vask klær, stryking og rydding osv osv etter hvert som det er andre ting jeg ønsker. Du må være den typen som liker å gjøre som jeg sier og bestemmer. Du må være renslig, velstelt, pen ikke for spesiell i klærne, ordentlig og til å stole på. Jeg bor i et pent villastrøk med gode venninner og naboer i nærheten, så du må være seriøs. Send meg søknad på asresse: ellenvag@hotmail.com Skriv fort! Fru E

Annonse nummer 3727. Lagt inn 19/5-2001. Email: ellenvag@hotmail.com

---

Fant du ingen som passet for deg?
Prøv å legg inn din egen annonse. Er jo tross alt gratis.
"Den som intet våger, intet vinner."

TilbakeSend svarLegg inn

Copyright (c) 1998 - 2013 Spørsmål / kommentarer ?