Om Kosekroken

Innhold

Trykk på det emnet du vil lese mer om:

Hva er Kosekroken?
Tjenester som tilbys
Regler for annonsering
Hvordan legge inn en annonse?
Hvordan legge inn bilde?
Hvordan legge inn film?
Hvordan slette en annonse?
Hvordan får jeg svar?
Hvordan sende svar?
Hvordan få min egen email adresse?
Hvordan bruke Kosekroken Chat
Regler for Kosekroken Chat
Private Policy
Annonsere på Kosekroken
Tips en venn
Spørsmål eller kommentarer?
Copyright

Hovedmeny


Hva er Kosekroken?

Kosekroken er et møtested på internett for alle som søker en venn eller kjæreste. Det er ikke alle som synes så mye om det å gå ut på byen og sånt for å treffe nye folk. Da er kanskje dette ett alternativ for deg? En annen viktig ting er at denne tjenesten alltid skal være gratis å bruke. Vennskap er ikke noe man skal betale for. Men en ting du bør merke deg: Kosekroken er ikke en plass hvor man direkte søker etter sex partnere for å realisere ville fantasier. Så hvis det er hva du søker etter, bør du nok prøve et annet sted. Alle annonser blir kontrollert, og annonser av en slik karakter blir ikke lagt inn. Grunnen til dette er rett og slett at Kosekroken skal holdes så seriøs som mulig. Det finnes per i dag ganske mange sider av samme kategori som denne, men få holder ett så seriøst nivå. Det er hva Kosekroken skal oppnå, ei seriøs kontaktside på internett for alle som føler seg ensomme og savner noen å være sammen med.

Tilbake til Innhold


Tjenester som tilbys

Kontaktannonser
Her kan du lese blandt hundrevis av kontaktannonser kategorisert etter sted og alder. Finner du ikke det du leter etter, kan du legge inn din egen annonse helt gratis. Det er mulighet for skjult email eller email direkte på annonsen. Du har også muligheten til å legge inn bilde sammen med din annonse.

Kosekroken Email
Kosekroken tilbyr også gratis web-basert email for alle. Denne er rask å sette opp. Email kontoen er klar i løpet av 5 minutter. Tjenesten er tilgjengelig fra alle datamaskiner hvor man har tilgang til internett.

Kosekroken Chat
Kosekroken har også egen pratelinje. Her kan du prate med andre pratelystne mennesker i alle aldre fra hele Norge. Kan brukes både direkte i nettleser (Java) eller IRC.

Tilbake til Innhold


Regler for annonsering

Kosekroken er, og skal fortsatt være, en seriøs og gratis tjeneste på internett. For at dette skal være mulig, må det settes krav til annonsene. Alle annonser som blir lagt inn, blir kontrollert manuelt før de legges ut på siden. For at annonsen din skal bli godkjent, må du følge disse reglene:

- Aldersgrense for å legge inn annonse er 16 år.
- Annonsen må være skrevet på norsk. Dansk og svensk er tillatt under kategoriene Danmark og Sverige.
- Du må selv legge inn annonsen. Det er ikke tillatt å legge inn annonser for andre personer.
- Alle annonser må være skrevet skikkelig og litt utfyllende. Vi godtar ikke svært korte annonser.
- Støtende annonser, annonser relatert til sex treff eller utroskap godtas ikke.
- All form for kjøp/salg av sex/tjenester godtas ikke.
- Følgende opplysninger er ikke tillatt å inkludere i annonseteksten: Fullt navn (fornavn er tillatt), e-post adresse, hjemmeside adresse, post adresse og telefonnummer.

Hvis annonsen ikke er i henhold til dette blir den ikke lagt ut på siden. Kosekroken forbeholder seg ellers retten til å avvise annonser som vi ikke synes passer inn.

Tilbake til Innhold


Hvordan legge inn en annonse?

For å kunne legge inn en annonse så må du ha din egen email adresse. Hvis du ikke har det, se under Hvordan få min egen email adresse? hvordan du enkelt kan få din egen email adresse helt gratis.

Når du velger å legge inn en annonse, må du først oppgi navn og email adresse. Det holder med fornavn hvis du ønsker det. Men husk å sjekke at email adressen er korrekt. Deretter skriver du inn overskriften på annonsen. Dette bør være noe som beskriver kort hva du søker, slik at du vekker interesse hos dem du ønsker å komme i kontakt med. Så følger en del valg. Disse er alle valgfrie. Du kan velge om du vil oppgi alle, bare noen, eller utelate alle. Det bestemmer du selv. Så har du kommet til der du skriver inn selve annonsen din. Bruk litt tid når du skriver annonsen. Erfaringer viser at de som tar seg litt tid og skriver annonsen skikkelig, har mye større sjanse for å få svar enn de som bare skriver noe i full fart. Tenk litt over et par ting: Ikke bruk bare store bokstaver og overdreven bruk av punktum, utropstegn og lignende. Bruk store bokstaver i begynnelsen av setninger og mellomrom etter punktum og komma. Annonsen ser mye bedre ut hvis du tenker litt på dette. Tenk også på å beskrive deg selv og den du søker på en best mulig måte. Da er det større sjanse å få svar.

Neste del er å velge hvor du ønsker å plassere annonsen. Annonsene på Kosekroken er delt inn etter sted, kjønn og aldersgruppe. Dette for at det skal være lett å finne frem i annonsene. Derfor er det viktig når du legger inn annonsen at du velger rett kategori, slik at de som leser annonser finner din annonse. Velg kun ett av alternativene når du velger sted. Enten fylke, landsdel eller andre land. Det er kun mulig å legge inn annonsen under en kategori. Det er derfor ingen vits i prøve å legge inn samme annonsen to ganger, men med forskjellig kategori.

Det er mulig å legge inn bilde sammen med annonsen. Se Hvordan legge inn bilde for mer informasjon om det.

Da gjenstår det bare å trykke på "OK, legg inn annonsen". Merk at det kan ta noen sekunder før noe skjer. Vær litt tålmodig. Ikke trykk flere ganger på "OK, legg inn annonsen".

Etter at annonsen er sendt til Kosekroken får du muligheten til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet blir sendt ut når det skjer oppdateringer og andre ting som er av interesse for brukere av Kosekroken. Normalt vil nyhetsbrevet bli sendt ut en gang i måneden. Nyhetsbrevet er selvsagt gratis og du kan melde deg av når du måtte ønske.

Når annonsen er sendt til Kosekroken så vil du motta en epost hvor du må bekrefte at du ønsker å legge inn annonsen. Dette både for at du skal få sjekket at de opplysningene du har oppgitt stemmer, og for at vi skal få bekreftet at epost adressen eksisterer og tilhører deg.

Annonsen blir lagt inn så fort den er blitt godkjent. Vennligst ta deg litt tid og skriv annonsen skikkelig. Annonser som ser ut som om de er skrevet ned i en fart uten noen slags form for baktanke, kan risikere å ikke bli lagt inn. Dette er en seriøs tjeneste, og kun de som setter inn seriøse annonser, får dem inn på siden. Enkelt og greit?

Merk at dette ikke er en plass hvor man søker direkte etter sexpartnere for å realisere ville fantasier. Hvis det er formålet med annonsen så må du nok prøve et annet sted. Det var ikke derfor Kosekroken ble laget. Se også Regler for annonsering hva som ellers stilles som krav for at annonsen skal bli godkjent.

Epost adressen din vil ikke bli tilgjengelig for noen. Den ligger kun internt her i systemet. Det er viktig at du dobbeltsjekker at denne er korrekt. Er den ikke det, vil du ikke kunne motta svar når noen svarer på annonsen din. Når noen skriver et svar på din annonse, vil du riktignok motta den til din email adresse. Men adressen din blir hentet fra vår database når noen skriver en melding til deg. Derfor kan du når som helst slette din annonse, og da blir også adressen slettet i vår database. Og ingen vil da lenger kunne sende deg meldinger til din email adresse fra siden. Har du sendt mail til noen du har blitt kjent med gjennom Kosekroken, vil jo disse ha din email adresse, og de vil fortsatt kunne sende mail til deg.

Tilbake til Innhold


Hvordan legge inn bilde?

Du har også mulighet til å legge inn ett bilde sammen med din annonse. Bildet må være i GIF eller JPG format. Størrelsen på bildet bør ikke overstige 425 x 350 pixels (punkter). Er bildet større enn det, vil vi forminske det til denne størrelsen.

Bildet skal selvfølgelig ikke være av pornografisk art.

For å legge inn bilde må du først legge inn annonsen på vanlig måte. Når du har mottatt e-post fra Kosekroken at annonsen din er godkjent, svarer du på denne og legger ved bildet som vedlegg.

Du kan også sende bildet til . Husk å oppgi ditt annonsenummer.

Tilbake til Innhold


Hvordan legge inn film?

Kosekroken tilbyr nå mulighet for videopresentasjon sammen med din kontaktannonse. Det betyr at du nå i stede for bare ett vanlig bilde, nå også kan legge inn en video der du forteller litt om deg selv og den du søker.

Ønsker du å legge ut en videopresentasjon, må du først legge inn en vanlig kontaktannonse. Deretter må du legge ut videoen din på en videotjeneste og deretter sende oss linken til din video sammen med ditt annonsenummer. Maksimal lengde på videopresentasjonen er 3 minutter.

Foreløpig støtter vi videoer fra www.youtube.com og www.bubblare.no

Youtube er nok mest kjent, men denne er kun tilgjengelig på engelsk. For de som ønsker en norskspråklig tjeneste så kan Bubblare benyttes.

Har du forslag til andre videotjenester, så ta gjerne kontakt med oss.

Tilbake til Innhold


Hvordan slette en annonse?

Hvis du har truffet den rette, eller av en annen grunn ønsker å slette din annonse, ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema eller send en epost til . Husk å oppgi navn, epost adresse og annonse nummer.

Tilbake til Innhold


Hvordan får jeg svar?

Når noen svarer på din annonse så vil du motta dette direkte til din epost adresse. Du trenger altså ikke logge inn på Kosekroken på noen måte for å sjekke om du har fått svar. Svaret blir automatisk videresendt via Kosekroken når noen svarer på din annonse. Det betyr at ingen har din email adresse, bortsett fra Kosekroken. Dette er gjort for å hindre at folk blir plaget. Du kan når som helst slette din annonse fra siden. Da blir også din email adresse slettet fra vår database, og da vil ingen kunne sende deg svar fra siden lenger. De du har mottatt svar fra og sendt svar tilbake til, vil jo selvsagt ha din adresse fortsatt.

Tilbake til Innhold


Hvordan sende svar?

For å svare på en annonse, trykk på "Send svar" som står under annonsen. Du får da frem ett svar skjema. Her skriver du inn ditt svar, navn og email adresse. Når du trykker send, vil svaret bli videresendt direkte til den som har lagt inn annonsen. Du vil også få en epost med en kopi av svaret du har sendt.

Du må ha din egen email adresse for å kunne svare. Hvis du ikke har det, se under Hvordan få min egen email adresse hvordan du enkelt kan få din egen email adresse helt gratis. Det er dessverre ikke mulighet for å sende anonyme beskjeder.

Noen av de eldre annonsene har også en epost adresse direkte på annonsen.

Merk at hvis du klikker på denne email adressen for å svare så må email oppsettet i din nettleser være korrekt. Ellers vil det ikke fungere. Denne måten å sende svar på anbefales ikke hvis du ikke bruker din egen datamaskin. Avsender blir nemlig satt til det som er satt opp i nettleseren. Er du usikker så er det best å sende svar gjennom Kosekroken slik som beskrevet ovenfor.

Noen av de eldre annonsene har heller ikke noen "Send svar" tekst nedenfor annonsen. Da må du bla helt ned på siden og trykke på "Send svar" knappen. Her er det viktig at du fyller inn riktig annonsenummer. Deretter fyller du ut som beskrevet ovenfor.

Tilbake til Innhold


Hvordan få min egen email adresse?

Kosekroken har egen email tjeneste. Her kan alle som ikke har egen email adresse opprette en helt gratis. Registreringen er gjort på 5 minutter. Din email adresse vil bli det brukernavnet du velger med endelse @kosekroken.zzn.com

For å opprette en egen adresse eller logge inn på en allerede opprettet adresse gå til adressen nedenfor:

Kosekroken Email

http://www.kosekroken.com/email.html

Du trenger ikke engang ha din egen PC eller internett for å kunne bruke denne email adressen. Du har tilgang til denne adressen hvor du enn måtte befinne deg. Uansett om du er hjemme, på skole, på jobb eller en annen plass med tilknyttning til internett så vil alltid denne være lett tilgjengelig. Det eneste du trenger å huske er adressen ovenfor og det brukernavnet og passordet du oppgir når du registrer deg.

Tilbake til Innhold


Hvordan bruke Kosekroken Chat?

For å kunne bruke Kosekroken Chat, så trenger du en nettleser som støtter Java. Hvis Java ikke er installert, så kan du laste ned Java gratis fra http://www.java.com. Denne siden er på engelsk. Samme side finnes også på svensk ved å gå til følgende adresse: http://www.java.com/sv/. Siden for nedlasting av Java er desverre ikke tilgjengelig på norsk.

Når du starter chat tjenesten vil du kanskje få opp en sikkerhetsadvarsel. Denne må du trykke "Ja" eller "Yes" på for å bekrefte at du ønsker å starte chat klienten.

En liten forklaring på selve chat tjenesten: Det store vinduet i midten er dialogen mellom brukerene som er logget på. Du skriver i dette vinduet ved å bruke tekstfeltet nedenfor. Til høyre vises en liste over hvilke brukere som er logget på. Øverst på skjermen vil det vise hvor mange brukere som er logget på, samt nåværende emne for chat tjenesten.

Det er også mulig å prate privat med de andre brukerene som er innlogget. Da dobbeltklikker du på navnet til høyre. Da vil du få opp ett privat samtalevindu. Brukere som har ! eller @ foran navnet er operatører.

Kosekroken Chat er basert på IRC teknologien, så om du ønsker kan du bruke ett IRC program for å koble til chat tjenesten. Da benytter du server irc.kosekroken.com og kanalen #kosekroken. Det finnes IRC program for de fleste maskintyper og operativsystem. Her er noen eksempel:

MaskintypeProgramInternettside
AmigaAmIRChttp://www.vapor.com/amirc
MacintoshIrclehttp://www.ircle.com
PCmIRChttp://www.mirc.com

Har du spørsmål vedrørende Kosekroken Chat så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via vårt tilbakemeldingsskjema. Du kan også spørre en av operatørene på Kosekroken.

Tilbake til Innhold


Regler for Kosekroken Chat

Kosekroken Chat er en seriøs chat tjeneste. For å oppnå dette har vi operatører som overvåker tjenesten. Ved brudd på våre regler kan du bli utestengt for kortere eller lengre perioder.

Her er hvilke regler som gjelder for bruk av chat tjenesten:

- Oppfør deg skikkelig. Tenk på hva du skriver. Bruk sunn fornuft.
- Vær forsiktig med å identifisere deg selv. Enten med navn, email eller telefonnummer.
- Frekke / støtende uttalelser er ikke tillatt.
- Gjenta samme tekst flere ganger er ikke tillatt.

Følg disse reglene, så blir det så mye koseligere å prate med folk. Kanskje du kan treffe den rette nettopp gjennom Kosekroken Chat.

Tilbake til Innhold


Private Policy

Kosekroken lagrer informasjon om navn og e-post til de som legger inn annonser. Dette for å kunne videresende svar til vedkommende. En kan når som helst be om å få slettet sin annonse. Da vil informasjon om navn og e-post bli slettet. Svar på annonser blir slettet så snart svaret er videresendt.

De som ønsker å motta informasjon om Kosekroken via e-post, og melder seg på vårt nyhetsbrev, vil bli lagret på en egen liste. Denne listen brukes til å sende ut informasjon om Kosekroken, og vil aldri bli gitt/solgt videre. Du kan når som helst melde deg ut av nyhetsbrevet, hvis du ikke lenger ønsker å motta nyheter og informasjon fra Kosekroken.

Søkeboksen på dette nettområdet ("søkeboksen") drives av Google Inc ("Google"). Du erkjenner og godtar at Googles retningslinjer for personvern (tilgjengelige på http://www.google.no/privacy.html) skal gjelde for din bruk av søkeboksen, og at du ved å bruke søkeboksen samtykker i at Google bruker din personlige informasjon i henhold til sine retningslinjer for personvern.

Tilbake til Innhold


Annonsere på Kosekroken?

Kosekroken drives uten noen form for fortjeneste. Alle som er med på å lage siden gjør dette uten betaling. Det å drive en slik web side fører selvsagt med seg en del utgifter. De fleste utgiftene dekkes ved hjelp av inntekter fra banner annonsering på siden. Ønsker du å annonsere på Kosekroken til en gunstig pris? Se Annonsere for mer informasjon.

Tilbake til Innhold


Tips en venn

For at siden skal bli kjent på internett er vi avhengige av din hjelp. Hvis du synes Kosekroken er et bra tilbud og ønsker at flere skal få vite om den kan du tipse venner og kjente ved å bruke skjemaet som finnes her.

Vi har nå også startet opp en vervekonkurranse hvor du kan være med i trekningen om flotte premier. Jo flere du verver, jo større sjanse for å vinne. Du finner mer informasjon her.

Tilbake til Innhold


Spørsmål eller kommentarer?

Da er det bare å ønske deg lykke til! Har du noen spørsmål eller kommentarer så er du hjertelig velkommen til å kontakte Kosekroken. Bruk vårt tilbakemeldingsskjema som finnes her.

Tilbake til Innhold


Copyright

All bruk av grafikk og/eller tekst fra siden er ikke tillatt uten tillatelse. For teknisk interesserte kan det nevnes at det meste av innholdet på Kosekroken er laget på Amiga og at en del av scriptene som brukes er laget i ARexx.

Tilbake til Innhold


Hovedmeny

Copyright (c) 1998 - 2013 Spørsmål / kommentarer ?