Midtnorge

Dame søker Dame

For å svare på en annonse, trykk på "Send svar" knappen nederst på denne siden.

---

Venninne søkes 27-57 år

Kvinne 45 søker venninne

Søker venninne på 27 til 57 år. Røyker sjelden. Nyter av og til alkohol.

Søker deg, du min fine venninne. Jeg er en aktiv kvinne, bi, i mine beste år. Elsker sol, reiser, dyr, natur, lese, film, mat og godt vin. Har 2 store sønner som flyttet hjemmefra og en mann jeg elsker høyt. Trots dette trenger jeg sårt en venninne bare for å treffes og snakkes. Skulle våre treffer lede til mer....så er det velkomment også. Hør av deg om du vill være min vennine

Annonse nummer 8516. Lagt inn 6/12-2017. Send svar

---

kvinne ønsker kvinne

Kvinne ønsker kvinne , 40+ , helst fra Trøndelag / Nordmøre , ikkerøyker . Letter etter deg som også vil dele gleder , sorger,og opplevelser . Jeg er en ungdommelig kvinne , som åpen , ærlig , seriøs og tyske . Liker nærhet og ømhet . Du må være røykfri og måteholden med alkohol . Søker en alvorlig forhold/partnerskap .Håper å møte deg som er omgjengelig , ærlig , og ansvarbevisst , en som det er for meg er naturlig å vise respekt , forståelse og omsorg . Gleder meg ... Menn behøver ikke ta kontakt !

Annonse nummer 7933. Lagt inn 28/6-2010. Send svar

---

Jente 27 søker veninne på sunnmøre

Jente 27 søker venninne

Søker venninne på 25 til 40 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

søker ei venninne i ålesund/sunnmøre.Dagene kan bli lange og veldig ensomme,de venner jeg engang hadde,har gått til hvert sitt.Noen har fått barn og stiftet familie,noen skole i andre by og noen gått sin vei.Jeg har flere overfladiske venner,men det er kun gjennom festsammenheng. Du må like barn (sia jeg venter en gutt),være sosial og være ærlig. Er ikke flink til å skrive annonse,så send meg en epost om du kommer ifra sunnmøre,kansje vi kan møtes over en kaffekopp :)

Annonse nummer 7877. Lagt inn 12/2-2010. Send svar

---

Bifil jente søker jente for kos og utforsking.

Jente 27

Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Heisan. Er ei 27 år gammel jente som er bifil. Ønsker og komme i kontakt med andre som er som meg, så kan vi kanskje forske litt på dette sammen. Bor på nord-vest landet, men vil bli kjent med jenter over hele landet. Håper på mange hyggelige svar. Snakkes:)

Annonse nummer 7529. Lagt inn 25/4-2007. Send svar

---

venninde søkes

Kvinne 64 søker kjæreste

Søker kjæreste på 50 til 70 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei på deg! Lesbe i moden alder søker deg for felles hygge og kos. Alder 50 70 år. Håper du finnes der ute som vil ta kontakt. Håper lykken kommer

Annonse nummer 7226. Lagt inn 1/6-2005. Send svar

---

Lesbisk, ensom ,søker

Kvinne 46 søker kjæreste

Søker kjæreste på 40 til 55 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Letter etter deg som vil dele gleder , sorger og opplevelser . Ungdommlig kvinne som åpen ,trenger mye oppmerksomhet ,liker å kysser , ærlig , seriøs og tysk . Trives hjemme og ute . Bor på Sør-Trøndelag ved kysten , Du må som jeg , være røykfri og måteholden med alkohol og være fra Sør-Trøndelag/Nord-Møre . Håper¨å møte deg som er omgjengelig , ærlig og ansvarbevisst , en som det meg er naturlig å vise respekt , forståelse og omsorg . Venter på deg !

Annonse nummer 7160. Lagt inn 26/2-2005. Send svar

---

kvinne søker kvinne

Kvinne 46 søker kjæreste

Søker kjæreste på 40 til 55 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Letter etter deg som også vil dele gleder , sorger,og opplevelser . Jeg er en ungdommelig kvinne , som åpen , ærlig , seriøs og tyske . Liker nærhet og ømhet . Du må være røykfri og måteholden med alkohol . Søker en alvorlig forhold/partnerskap .Håper å møte deg som er omgjengelig , ærlig , og ansvarbevisst , en som det er for meg er naturlig å vise respekt , forståelse og omsorg . Gleder meg ... Menn behøver ikke ta kontakt !

Annonse nummer 7124. Lagt inn 21/12-2004. Send svar

---

søker etter nye venniner:)

Jente 22 søker venninne

Søker venninne på 20 til 28 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei!! Etter at alle mine venner har flyttet fra trondheim for å gå på skole, har jeg begynt å savne gode venninner! har jo kontakt på telefon med vennene mine, men det blir liksom ikke det samme.Skriv gjerne til meg hvis du føler på samme måten, og synes det er spennende med ei ny venninne.. jeg har mange interesser, bla: reiser, party, musikk, trening, venner, matlaging, kino, cafe, shopping++ Ellers er jeg ei morsom,koselig og blid jente, som elsker å ha det gøy:)) kanskje vi finner tonen?? :)) never know:)

Annonse nummer 7043. Lagt inn 3/10-2004. Send svar

---

Flere som meg?

Kvinne 53 søker venninne

Søker venninne på 50 til 60 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Er jeg kanskje den du ser etter?? Du er selv gift, men savner ei god venninne å gå ut med av og til, på kino, teater, konsert eller en tur på pub eller kafe. En tur i marka er også veldig aktuell, da jeg er glad i friluftsliv. Av interesser kan jeg nevne bøker,musikk,kryssord. Ellers liker jeg at du er oppegående og glad. Hører jeg fra deg? Klem Hilde!

Annonse nummer 6841. Lagt inn 21/2-2004. Send svar

---

I Sola hånd i hånd

Jente 20 søker venninne

Søker venninne på 20 til 40 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Heijja! E e ei jenta fra Nordland som først og fræmst leita ætter ei lesbisk vænninna som e kan prat om alt te.Du må vær sekker på de sjøll å kem du e:)Ellers så e e ei jenta mæ masse humør.Sætt ærlighet og det å tørr å vær se sjøll vældi høgt. Ellers så tjæm da bærre svada ut a tjæftn på me,så vænnan bærre må rest på hodet å sei "da finns itje håp førr ho" men da trur no fortsatt e.hehe!!E du ei jenta mæ masse sjøll ironi og dårli humor så ta no å send en mail..TJABING

Annonse nummer 6180. Lagt inn 31/1-2003. Send svar

---

TRØNDER DAME

Jente 25 søker venninne

Søker venninne på 20 til 30 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Leg er en dame som ønsker og treffe en dame for spennende treff i ny og ne. Selv er jeg 166 cm høy, veier rundt 100 kilo. Har grønne øyne. Liker koselige byturer, du må bare være deg selv. Men et treff med en sprek ung dame kunne vært koselig. Jeg bor i Trondheimsområdet, og det hadde vært fint om du også gjotde det samme.

Annonse nummer 3354. Lagt inn 18/2-2001. Email: smukkas@c2i.net

---

Fant du ingen som passet for deg?
Prøv å legg inn din egen annonse. Er jo tross alt gratis.
"Den som intet våger, intet vinner."

TilbakeSend svarLegg inn

Copyright (c) 1998 - 2013 Spørsmål / kommentarer ?