Legg inn annonse

Takk for at du valgte å legge inn en annonse på Kosekroken.

1. Før du legger inn annonsen

Før du legger inn annonsen bør du være oppmerksom på følgende ting:

- Nærmere beskrivelse / hjelp til hvordan du skal legge inn en annonse finner du under Om Kosekroken.
- Les Regler for annonsering. Alle annonser blir kontrollert manuelt, og annonser som ikke følger reglene vil ikke bli lagt inn.
- Du ha din egen epost adresse for å kunne legge inn en annonse. Dette kan du få gratis hos Kosekroken Email.
- Husk å velge hvor du ønsker å plassere annonsen. (Punkt 4)


2. Navn og email adresse

Svar på din annonse vil bli videresendt direkte til din epost adresse. Derfor er det veldig viktig at du oppgir dette korrekt. Epost adressen vil ikke bli synlig i annonsen, men lagres internt hos Kosekroken for å kunne videresende svar til deg.

Navn:
Epost:

Viktig: Dobbelsjekk epost adressen. Er denne feil vil du ikke motta svar på din annonse.3. Annonsetekst

Her skriver du inn annonsen din. Bruk litt tid når du skriver annonsen. Erfaringer viser at de som tar seg litt tid og skriver annonsen skikkelig har mye større sjanse for å få svar enn de som bare skriver noe i full fart.

Overskrift på annonsen:


Nedenfor har du en del valg. Disse er valgfrie. Hvis du oppgir disse vil de komme mellom overskrift og fritekst.

Jeg er en  på år.

Jeg søker en   på til år.

   Jeg røyker    Jeg nyter alkohol


Nedenfor skriver du inn selve annonsen. Husk på ett par ting: Ikke bruk bare store bokstaver og overdreven bruk av punktum, utropstegn og lignende. Bruk store bokstaver i begynnelsen av setninger og mellomrom etter punktum og komma. Annonsen ser mye bedre ut hvis du tenker litt på dette.

Fritekst:


4. Plassering av annonsen

Annonsene på Kosekroken er delt inn etter sted, kjønn og aldersgruppe. Dette for at det skal være lett å finne frem i annonsene. Derfor er det viktig når du legger inn annonsen at du velger rett kategori slik at de som leser annonser finner din annonse. Det er kun mulig å legge inn annonsen under en kategori. Det er derfor ingen vits i å prøve å legge inn samme annonsen flere ganger, men med forskjellig kategori.

Velg sted nedenfor: (Kun ett valg. Enten fylke, landsdel eller andre land.)

Legg merke til at annonsen kun vil bli plassert under den kategorien du velger.

Kategori:

Aldersgruppe:


5. Bilde

Ved å legge inn ett bilde er det mye større sjanse å få svar på annonsen din. For å kunne legge inn bilde må først annonsen din bli godkjent. Du vil da få en mail fra Kosekroken som bekrefter at annonsen er lagt inn. Her vil det også stå hvordan du skal gå frem for å legge inn bilde. Dette finner du også under Om Kosekroken.


6. Ferdig!

Nå gjenstår det å sende annonsen til Kosekroken. Før annonsen kan legges ut må du bekrefte annonsen. Du vil motta en epost som inneholder informasjon om hvordan du bekrefter annonsen. Vi gjør oppmerksom på at annonsen må bekreftes innen 14 dager.


Hovedmeny

Copyright (c) 1998 - 2013 Spørsmål / kommentarer ?