Hordaland

Dame søker Dame

For å svare på en annonse, trykk på "Send svar" knappen nederst på denne siden.

---

Nysgjerrig jente som ønsker god venninde

Kvinne 29 søker venninne

Søker venninne på 25 til 40 år. Røyker ofte. Nyter sjelden alkohol.

Hei! Jeg søker ei god venninde og kansje litt spenning i en travel hverdag. Jeg ønsker å utvide horisonten og bli kjent med nye mennesker, kansje og meg selv om kjemien skulle stemme. Har alltid vært nysgjerrig på andre jenter, men ikke funnet kjemien nok med noen til å prøve det ut. Kansje det finnes noen med glimt i øyet her inne? Er ikke maskulin av meg, og har barn, ønsker derfor i utgangspunktet uforpliktende treff og forhåpentligvis ei god venninde som man kan snakke om det meste med. Og kansje litt til? Er ellers ei jente med bein i nesa, sprudlende og engasjert av gemytt, og har en slank og ett ellers normalt utseende. Ta kontakt da vel, så får du vite mer!

Annonse nummer 7907. Lagt inn 2/5-2010. Send svar

---

Kvinne søker venninne/kjæreste!

Kvinne 33

Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Jeg ønsker med denne annonsen å treffe en kvinne som kanskje kan bli min kjæreste. Jeg er lesbisk, men det er ikke så veldig mange som vet om det. Litt om mine interesser: Jeg er glad i å gå tur, naturen er veldig viktig for meg. Skriving og tegning er noe jeg bruker mye tid på. Barn er også noe jeg er veldig opptatt av, men jeg har ingen selv. Jeg jobber deltid på et sykehjem og trives veldig godt med det. Det er viktig for meg å kunne være til hjelp for andre. HÅPER DU TAR KONTAKT, KANSKJE VI FINNER TONEN.

Annonse nummer 7603. Lagt inn 24/11-2007. Send svar

---

Jente i par søker koselig jente

Jente 41 søker venninne

Søker venninne på 25 til 45 år. Røyker av og til. Nyter av og til alkohol.

Heisann! Jeg er en Bergensjente på 41 i samboerforhold som nå søker lykken her. Er 160/58, lysblond. Har det meste, også en jobb hvor jeg stortrives. Søker en jente 25-45 for vennskap og kos, kanskje også sammen med min mann. Er uerfaren med jentekos, men tanken frister mer og mer... Savner en å gå ut med, oppleve artige ting sammen med, en å dele med. Er absolutt seriøs, og har ikke prøvd denne for form kontakt tidligere. Hvordan du selv er vet du best, men du MÅ være seriøs og til å stole på. Send noen ord, legg gjerne også med et bilde av deg, så hører du fra meg :-)

Annonse nummer 7489. Lagt inn 10/1-2007. Send svar

---

Søker venninne

Kvinne 24 søker venninne

Søker venninne på 20 til 35 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hola!:) Vil beskriva meg selv som en aktiv jenta som liker spenning og tar nye utfordringer på strak arm. Jeg kan vere ganske sta, men er aldri langsint , ligger vel i genene.....:-). Jeg er 24 år,har langt mørkt hår,brune øyne,er 158 høg,slank, adoptert fra Brasil,oppvokst i Sogn...Bor nå i Bergen og trives godt her....:) Jeg går på skole for tiden og målet mitt er å bli sivilingeniør.. Jeg ser først og fremst etter ei vennine:) Ei snill,søt,aktiv og sosial jente...:) kanskje det kan bli noko mer mellom oss viss kjemien stemmer:) Håper å høre fra deg:) Tchau!

Annonse nummer 7325. Lagt inn 28/12-2005. Send svar

---

Finnes du der ute? ;0))

Kvinne 41 søker kjæreste

Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Jeg bor i Bergen og har en sønn på 14 år som bor hos meg. Har det greit med venner og familie, men savner en å være glad i. Liker, og er åpen for det meste. Har normalt utseende, er 167 høy og 65 kg. Mørk blond og blå øyne. Er nok mer feminin enn maskulin. Har ingen krav til hvordan du må være, vi finner jo ut om kjemien stemmer! Syntes det er viktig med empati, toleranse og respekt. Tar du sjansen, hadde vært supert!!!

Annonse nummer 7139. Lagt inn 23/1-2005. Send svar

---

Søker snill jente

Jente 42 søker kjæreste

Søker kjæreste på 35 til 44 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

Hei! Ønsker å bli kjent med deg. Du må være komfortabel med legningen din, men ikke "demonstrere" den. Du er ærlig, trofast, søt og snill. Du liker et aktivt liv, men også stille kosekvelder med meg? Jeg er en aktiv og positiv jente på 42 år. Jeg smiler til livet og håper det vil smile tilbake. Skriv noen ord da vell!

Annonse nummer 6936. Lagt inn 6/7-2004. Send svar

---

Søker venninne

Kvinne 45 søker venninne

Søker venninne på 35 til 45 år. Røyker ofte. Nyter sjelden alkohol.

Prøver på denne måten å finne en venninne, kanskje mer, det kommer an på kemien. Jeg er bifil, og for tiden alene. Liker musikk, film, hjemmekos, og en tur i byen en gang imellom....er der en kvinne i Bergens-området som kunne tenke seg å svare?

Annonse nummer 5304. Lagt inn 16/4-2002. Send svar

---

jeg savner noen å dele livet med...

Jente 24 søker kjæreste

Søker kjæreste på 20 til 28 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

jeg savner en å ha i armkroken, eller en som jeg kan sitte i armkroken til, en å snakke med, være venner med og å ha sex med, det følger med, vet du.. Jeg er en jente som kommer fra Bergen, jeg har "vært ute av skapet" de siste to årene og er nokså sikker på meg selv. Ellers så har jeg blondt hår, blå øyne, veier 70 kg og er 170 cm. høy. Jeg har det godt med meg selv på de fleste måter :) Jeg studerer ved Høgskolen i Bergen, hvor jeg liker meg veldig godt. På fritiden min driver jeg mye med frivillig arbeid, er med venner og så liker jeg å sitte i sofaen sene kvelder snakke, se en god film og å kose. Håper det er noen som vil ta ytterligere kontakt med meg, jeg er en ganske snill jente, selv om jeg nok har mine sider... Vi snakkes :o)

Annonse nummer 4982. Lagt inn 31/1-2002. Send svar

---

jente søkjer jente...

Kvinne 22 søker venninne

Søker venninne på 18 til 40 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Hei... Eg er ei jente som søkjer ei venninne... Eg er 163 cm høg(altså ikkje så lang), har mørkeblondt hår og blå auger. mannen min vil gjerne også bli kjent med deg... Me har lyst til å prøve trekant med ei jente til i senga... Er du interessert så ta kontakt. Eg søkjer i første omgong ei venninne eg kan ha det kjekt saman med, snakke om alt mellom himmel og jord med. Eg er mykje åleine heime og då hadde det vore kjekt å hatt ei venninne eg kunne prate med. Kanskje det utviklar seg til noko meir enn berre vennskap... Eg håpar inderleg på svar... Bamseklem frå Solfrid

Annonse nummer 3398. Lagt inn 25/2-2001. Email: s-stav@frisurf.no

---

Jente søker veninne/kjæreste (Vest, Norge)

Jente søker veninne/kjæreste (Vest, Norge) Hei! jeg er ei jente på 24 år, som for tiden studerer i Bergen. Jeg håper å komme i kontakt med ei søt jente som er bifil/lesbisk. Jeg er selv bifil. Jeg ønsker først og fremst å få ei god vennine her i Bergen, men håper at det skal utvikle seg til et kjæresteforohld etterhvert. Ta kontakt- så snakkes vi nærmere! (Send gjerne med et bilde av et eller annet slag) mette E-post: mette94@hotmail.com

Annonse nummer 2159. Lagt inn 26/6-2000. Email: mette94@hotmail.com

---

Fant du ingen som passet for deg?
Prøv å legg inn din egen annonse. Er jo tross alt gratis.
"Den som intet våger, intet vinner."

TilbakeSend svarLegg inn

Copyright (c) 1998 - 2013 Spørsmål / kommentarer ?