Hele Landet

Dame søker Dame

For å svare på en annonse, trykk på "Send svar" knappen nederst på denne siden.

---

Mailvenninner sokes

Dame 50

Jeg er en dame pa 50 ar som bor i Holland. Min far kom opprinnelig fra Stavanger. Soker mailvenninner (enslige?) a skrive med om alt og ingenting. Jeg har ikke noe barn. Er veldig glad i dyr og natur. Er "folelse- menneske". Er det noen som er interessert, sa skriv da vel!!!

Annonse nummer 8148. Sist oppdatert 19/12-2013. Send svar

---

jente søker jente

Jente 26 søker kjæreste

Søker kjæreste på 20 til 40 år. Røyker av og til. Nyter ofte alkohol.

Jeg er en jente på 26 år som føler at det kunne vært hyggelig med en kjæreste igjen. ( fra 20-40 år) jeg er en utadvendt,morsom og ganske hærlig sørlending..men har bodd i Oslo nå i ca 3 år. jeg er veldig glad i å drikke øl og vin ute med venner.dra på intimkonserter, elsker musikk..kjøre bil..vil hoppe i fallskjerm..vil gjøre alt som har med adrenalin og jeg kan være en skikkelig sofagris..nå tenker du sikkert.. hun har virskelig det meste..og da svarer jeg..ja,vettu at jeg har faktisk det! :) er store deler av tiden opptatt med å henge med venner..og det liker jeg ofte å gjøre uten at kjæresten skal bli med..man må ha separate liv i tillegg til forholdet. Jeg er ikke så veldig kresen...eller? Jenta jeg søker må være; feminin brunette ha langt hår blå øyne helst to kilo ekstra enn to for lite! litt lovehandles liker vi ha glimt i øyet ikke snakke så mye..med mindre du faktisk er morsom sarkastisk humor gjerne c-d++ cup like å lage mat omsorgsfull ærlig trofast du må rett og slett være villig til å varte meg litt opp.

Annonse nummer 7963. Lagt inn 3/11-2010. Send svar

---

venninne søkes

Jente 26 søker venninne

Søker venninne på 22 til 27 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

hei,er ei jente på 26 som søker ei venninne som jeg kan snakke med om alt på både godt og vondt. Jeg er gift og har ei pia på snart 3 år, så det hadde hvert koselig hvis du også hadde barn,men om du ikke har det så spiller det heller ingen stor rolle. Så det hadde hvert koselig om akkurat du skrv så nøl ikke med og skrive.

Annonse nummer 7703. Lagt inn 12/8-2008. Send svar

---

Mailvenninne søkes

Kvinne 36 søker venninne

Søker venninne på 30 til 40 år.

Heisann. Jeg er på jakt etter en god mailvenninne, som jeg kan snakke om alt med. Selv er jeg åpen, ærlig og humoristisk. Jeg elsker dyr, bøker, musikk, og mye mye mer. Er lykkelig gift, men barnløs. Derfor kan hverdagen bli noe stille og kjedelig, og jeg håper på denne måten å kunne få en god venninne som jeg kan veksle laaaange mailer med. Skriv da vel!:)

Annonse nummer 7134. Lagt inn 16/1-2005. Send svar

---

Jag söker efter brevvänner från Norge

Kvinne 20 søker venninne

Søker venninne på 18 til 25 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Hej! Jag är en tjej på 20 år (snart 21) från Finland och jag letar efter nya brevvänner från Norge.. jag tycker om bilar, och bilsporter.. Har funderat att börja på med kick-boxing så det skulle vara kul om du också tycker om dessa saker. :) Och jag älskar djur, speciellt katter.. har 3 stycken.. skriv gärna e-mail, vem vet om vi blir vänner för resten av livet. :)

Annonse nummer 7004. Lagt inn 24/8-2004. Send svar

---

Flere som er venneløse? ler

Jente 27 søker venninne

Søker venninne på 24 til 40 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hei & hopp folkens.... Livlig og utadvendt jente her som kunne tenke seg og utvide omgangskretsen sin litt... Vel,ikke så mye spennende å si om meg desverre bortsett fra at jeg har 2 nydelige gutter på 6 & 7 år som er "livet mitt..." Seffers kan det være slitsomt til tider men stor-trives som mor... De tar mye av min tid,men må jo også innrøme at det er deilig med litt fri.. Har fri annen hver helg og bruker seffers mye tid på en hærlig gubbe.. ler Ellers er jeg bare en fattig,ubrukelig og sliten alenemamma som har levd et vannvittig kjedelig liv... + at jeg er driiiit kjedelig å tilbringe tid sammen med.. Betaler de vennene jeg har igjen for at de skal ta meg med ut..ler Kanskje er du i samme situasjon som meg? alene med barn?.. Seffers ingen hindring om du ikke har barn eller er samboer.. Hadde vært kjempe koselig å bli kjent med par også... Alltid koselig å finne på noe når man er flere par.. Alder er ingen hindring.. Bare man er oppegående og kjemien stemmer så kan vi få det artig sammen... Savner nemlig en god venninne som jeg kan dele både gleder og sorger med... sleng inn noen ord da vel.. Biter ikke så jævla hardt... he he.. Hilsen Hege

Annonse nummer 6977. Lagt inn 29/7-2004. Send svar

---

hei du, voksen jente

Savner du også ei å dele hverdagen med? Min drøm er å finne ei jente jeg kan bli glad i, og dele alt med. jeg er ei jente i førtiårene. halvlangt hår og et vanlig utseende. Er helt ferdig med tidligere forhold, noe jeg håper du også er, og at du vil satse på et event. seriøst forhold. Det jeg ønsker meg er et varig forhold, basert på trofasthet, åpenhet og ærlighet. Jeg ser på meg selv som ganske rolig, rettferdig, reflektert og tålmodig person. med et jevnt godt humør. Jeg tar gjerne et glass rødvin eller en kald pils i sommervarmen. Røyker ikke. Liker å komme meg ut i naturen, når jeg har fri. Liker å lese, se en god film en gang i mellom,ellers alt som gjør livet lyst og trivelig. jeg bor på østlandet. Håper du bor i en avstand som gjør det mulig å møtes i helger. Håper du tar kontakt!

Annonse nummer 6937. Lagt inn 6/7-2004. Send svar

---

Hverken mer eller mindre....

Kvinne 53 søker kjæreste

Søker kjæreste på 45 til 50 år.

Heisann, Søken en oppegående lesbisk kvinne som savner og ønsker å satse på et seriøst forhold. Hva det forholdet eventuelt skal bli er det vi to som skal forme...gi liv og utvikle oss sammen i. Eg jobber for og med mennesker og er opptatt av "den gode samtale" i så måte.Prøver å studere og det er fint om du er i samme situasjon, men ikke et krav. Er hengiven, bestemt, grensesettende og opptatt av å søke etter " det gode liv"...med alt det innebærer..smiler Hvem du er? Ja, si det...fortell meg så kan vi se om vi finner samstemminghet....ss Du bør iallefall være over 45 år, lesbisk, ikke ha "for mye i bagasjen" av problemer eller iallefall om så er, være villig til å jobbe med det. Ytre og indre? Kommer mye an på hvem som ser hva...eller? Men må innrømme at eg er svak for mørke,gjerne tynne kvinner med brune øyne, men ikke en betingelse der. Liker mennesker som har tro på sine egne verdier og mot til å stå for dem! Tror på kommunikasjon,tillit og ærlighet. Det er mer hverdager enn Søndager og DER søker eg deg! Tør du, så tør eg..om vi finner tonen og vil...smiler Skal vi si...på gjensyn?? Klemmer fra desi

Annonse nummer 6929. Lagt inn 12/6-2004. Send svar

---

Kvinne søker kvinne

Kvinne 59+ søker kjæreste

Søker kjæreste på 55 til 69 år.

Søker etter en kvinne for varig vennskap og hyggeintr er mange friluuftsliv turer fiiske dans hjemmehygge. er ca 165 høy litt lubben. Ta kontakt da vel vel du vil ikke angre

Annonse nummer 6918. Lagt inn 4/6-2004. Send svar

---

Soeker etter en mailvenninne fra Norge

Kvinne 38 søker venninne

Søker venninne på 25 til 50 år.

Soeker etter en mailvenninne fra Norge. Jeg er 38 aar og er fra Russland. Vil laere meg norsk og mer om Norge. Jeg er glad i Norge, derfor oensker jeg aa komme i kontakt med noen fra dette landet. Jeg elsker norsk kultuir, litteratur, historie, spraak. Jeg tror at det finnes noen forbindelse mellom Norge og Russland med roetter som gaar mer enn tusen aar tilbake i tid. Jeg vil faa vite mer om dette fantastiske landet. Venter paa svar.

Annonse nummer 6564. Lagt inn 1/8-2003. Send svar

---

søker venninne/ partner

Jente 32 søker kjæreste

Søker kjæreste på 25 til 45 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

ellers er jeg glad i å gå på kino, ta en liten tur på byen, lage mat hjemme og bare kose meg der.

Annonse nummer 6526. Lagt inn 23/7-2003. Send svar

---

HAR DU LYST Å BO I NORD-NORGE ?

Søker etter ei dame/jente med barn, som kunne tenke seg å bo hos oss for en periode,må være ærlig,snill og grei. Er behjelpelig å skaffe deg jobb hvist ønskelig. Fri kost og losji. Jeg har 3 barn ,2jenter på 8 og 10 år, og en gutt på 3år. Du kan godt være utenlands.

Annonse nummer 6510. Lagt inn 20/7-2003. Send svar

---

SNART 60

Kvinne 59 søker venninne

Søker venninne på 55 til 62 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

Jeg er en ungdommelig, glad, positiv, snill og litt vanrslig kvinne som i løpet av året blir førtdispensjonert. Alene kan nok tiden komme til å bli litt lang, men KANSKJE finnes det ei like- sinnende som også har lyst på litt selskap.Muligens flytter jeg til Sverige neste år. Jeg er alene med en liten, snill hund. Mine intr. er litt lesing, tur i skog og mark, bilturer, haven, hjemmekos mm. Finnes du "alenekvinne" så ta kontakt - vi kan få mye selskap i hverandre.

Annonse nummer 6340. Lagt inn 10/4-2003. Send svar

---

kvinna söker kvinna

Kvinne 48 søker venninne

Søker venninne på 40 til 55 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Bor i Sverige och tycker om att resa. Är på väg till Gran Canaria snart. Jag söker någon som också tycker om att sticka iväg då och då. Det är ju trevligare när man är två.

Annonse nummer 6227. Lagt inn 20/2-2003. Send svar

---

Lyst på mailvenninne?

Dame 33 søker venninne

Søker venninne på 20 til 40 år. Røyker sjelden. Nyter sjelden alkohol.

Jeg ønsker altså en mailvenninne. Skriver allerede meg ganske mange, men synes det er gøy å lære å kjenne andre mennesker. Dessuten liker jeg å skrive. Har mange interesser, og er stort sett positiv og har godt humør. Vil du vite mer om meg? Skriv noen ord om deg selv og du vil garantert få svar. Hva nøler du etter? Ser frem til å høre fra deg.

Annonse nummer 4895. Lagt inn 13/1-2002. Send svar

---

Hej alla trevliga folk

Kvinne 43 søker venninne

Søker venninne på 40 til 55 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

Hej Jag är en islänsk kvinna på 43 år som skriver på svenska men har intresse att lära att känna norska kvinnor og men som e-mail vänner . Jag har många intressen. Hoppas att alla goda og glada mennisker svara mig. Klem Åsa

Annonse nummer 4476. Lagt inn 7/10-2001. Send svar

---

Mailvenninner!

Mann 37 søker venninne

Søker venninne på 20 til 99 år. Røyker aldri. Nyter sjelden alkohol.

Hei! Jeg heter Anne og bor i Usa sammen med mannen min! Onsker aa komem i kontakt med skriveglade jenter i alle aldre som ikke gaar troett av aa maile etter 3 mailer. Interessene mine er mange: e-venner, dyr, lesning,haandarbeide, filmmer, fotografering og musikk, for aa nevne noe. Haaper DU tar deg tid til aa sende noen ord. Jeg er aapen for aa snakek om baade sorger og gleder! Masse hilsner fra Anne

Annonse nummer 2820. Lagt inn 4/11-2000. Email: dal444@prodigy.net

---

lesbisk 22

Jente 22 søker venninne

Søker venninne på 20 til 35 år. Røyker aldri. Nyter av og til alkohol.

jeg er en jente på 22 år , jeg søker etter en kvinne som vil gjøre meg glad , dere kan sende et bilde =svar ikke glem å oppgi din email

Annonse nummer 2574. Lagt inn 19/9-2000. Email: mohammed_6@hotmail.com

---

jente søker jente

Jente 21 søker venninne

Søker venninne på 20 til 50 år. Røyker ofte. Nyter av og til alkohol.

Hei. Jeg søker etter en venninne først å fremst, men kansje noe mer. Det kommer egentlig ann på kjemien oss mellom. Det spiller ingen rolle på hvor i landet du kommer fra. Jeg er 1.65 høy, har mørkt kort hår og litt lubben.Er født og oppvåkst i Stavanger, bor her fremdeles. Jeg har mange interesser men det kan du få vite mer om når du tar kontakt. Jeg biter ikke og er faktisk veldig snill så jeg håper du ikke er redd får å ta kontakt. Inntil videre ta ta.

Annonse nummer 2123. Lagt inn 26/6-2000.

---

Fant du ingen som passet for deg?
Prøv å legg inn din egen annonse. Er jo tross alt gratis.
"Den som intet våger, intet vinner."

TilbakeSend svarLegg inn

Copyright (c) 1998 - 2013 Spørsmål / kommentarer ?